Returnarea produselor

La E-Kids este foarte simplu sa returnezi produsele comandate, fara a invoca vreun motiv anume.  Venim in intampinarea clientilor nostri cu suport si un proces rapid de retur pentru produsele pe care doriti sa le returnati.

In cazul in care produsul comandat nu este in conformitate cu asteptarile tale, te rugam sa ne contactezi : Contact pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie.

Conform OUG nr34/2014dreptul de retur este de 14 zile pentru comert la distanta ( comenzi online )

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

Astfel, in cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie, aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Termenul de 14 zile se poate aplica doar produselor livrate prin curier.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura si urme de asamblare iar etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

 

ATENTIE: Produsele care au fost desfacute trebuie returnate, nedeteriorat, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.

 

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a diminua valoarea produsului pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

 

Din motive de igiena nu se accepta retur lenjeria sau alte articole intime (ex.: pompe de san, aspiratoare nazale, sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san, suzete, etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid). De asemenea, nu se pot returna produsele purtate, folosite si cu etichete rupte.

 

Produsele ce fac obiectul returului se returneaza, de preferat, in cutia originala.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur, intr-un cont bancar furnizat de catre acesta.

 

Costul de transport pentru retur este de 25 lei pentru produsele cu greutate de pana in 5 kg, iar pentru colete ce depasesc 5 kg, costul de transport va fi comunicat inainte de ridicarea produsului, in cazul in care clientul este de acord sa se faca ridicarea produsului de catre curierul Vanzatorului.

 

In cazul in care ati platit o taxa de transport atunci cand ati primit coletul, contravaloarea acestuia nu se mai returneaza.

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere/retur produs trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsul, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email, posta, telefon, fax, SMS sau verbal catre SC DAB TEAM RETAIL SRL la oricare din Datele de Contact  puse la dispozitie in acest scop.

 

Dupa primirea produsului, se verifica conformitatea lui, iar in termen de maxim 14 zile se face transferul bancar in contul indicat de catre dvs.

 

Aceasta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

 

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania – http://www.anpc.gov.ro/.

 

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0785.377.777 de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-16:30