Salutări,

Sunt Eugen Dumitru, iar brandul E-kids este „copilul meu”.

Datorită  experienței de peste 14 ani pe piața produselor de copii și bebeluși din România, dar și din străinătate, am simțit nevoia de ceva nou și calitativ.

Așa a luat „naștere” brandul E-kids, din dorința de a crește și a face fericiți cât mai mulți copii, dar și părinți.

Condus de dorința de perfecțiune, mereu am fost o persoană exigentă atât cu mine cât și cu echipa pe care o am lângă mine.

 

De ce E-kids si nu altii?

 Într-o piață competitivă și aglomerată cu tot felul de servicii și produse, impreuna cu echipa mea încercăm mereu să aducem pe piață produse noi, de cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde.

Nu suntem adepții produselor „la cel mai mic preț”, vrem mereu să oferim cumpărătorilor noștri produsele potrivite nevoilor celor mici, dar și celor mari,  cu utilitate de lungă durată.

Cu toate acestea, în toți acești ani, mi-am dat seama că nu doar produsele sunt importante, ci și detaliile care vin la  „pachet” cu acestea, de la timpul de livrare până la consultața profesională în alegerea produselor potrivite copilului tău.

Suntem atenți la detalii, tocmai de aceea ne asigurăm că toate produsele noastre sunt testate și sigure pentru cel mic, conform cu normele de calitate internaționale.

 

Ținem mereu cont de părerea clienților noștri, astfel încercăm mereu să ne ridicăm la cele mai înalte așteptări ale acestora.

Pe zi ce trece văd cum „copilul meu” crește, iar echipa pe care o strâng lângă mine este tot mai frumoasă și puternică.

 În final, vreau să-ți transmit că idealul nostru este ca fiecare client care ne trece pragul să fie încântat și mulțumit de produsele noastre.

Aceasta a fost povestea mea și a „copilului meu”.

Te invit cu toată încrederea să faci partea din familia noastră!

Mulțumesc!