Hai sa ne cunoastem !

Suntem o echipa tanara, dinamica, cu multa ambitie si hotarare in tot ceea ce intreprindem.

Printre atu-urile noastre putem enumera experienta de peste 12 ani in piata produselor pentru bebelusi si copii, flexibilitatea si disponibilitatea noastra in prezentarea ofertei de produse si atentia la detalii si diferente.

 

De ce E-kids si nu altii?

Ne ghidam dupa feedback-ul clientilor si al partenerilor nostri si incercam sa bifam cele mai existente cerinte, indiferent de resursele alocate.

Fiecare produs comercializat de catre noi este in conformitate cu standardele de siguranta in vigoare si este 100% sigur pentru a fi utilizat conform recomandarii de varsta necesare. Trotinetele au o sarcina maxima de 50 kg, masinutele 30 kg iar bicicletetele, intre 20 – 25 kg.

Materialele folosite in procesul de fabricatie asigura o buna functionare pentru toata perioada utilizarii produselor, iar garantia este extinsa la 24 luni, de la data achizitiei dar oferim suport service si dupa aceasta perioada, fara nici un cost suplimentar.

Moto-ul nostru:

E-kids, Bucuria copilului tau!

Si noi la randul nostru suntem parinti. Stim ce inseamna sa vezi bucuria in ochiii copilului tau atunci cand isi primeste jucaria, bicicleta, trotineta, masinuta mult asteptata. Noi, ne asiguram ca produsul achizitionat sa fie multifunctional, rezistent si folositor pentru o perioada cat mai indelungata.

Te invitam sa descoperi gama noastra de produse si iti stam la dispozitie cu multa placere, pentru informatii suplimentare privind oferta noastra de produse, noutati sau sfaturi in alegerea produsului necesar.